Dagens...

Dagens början: Vaknar kl.8, är rätt pigg men tänker att jag inte kan gå upp än, inte en ledig dag. Så jag börjar läsa, men vaknar sedan halv 12! Och är trött? haha.
Dagens händelser: Pluggat matte, spelat gitarr, cyklat till ICA och köpt godis, halstabletter och äppeljuice -hade 2 kr för lite när jag skulle betala men det är en annan historia.. Och så har jag sett film med syrran min - gullivers resor. Helt ok film!
Dagens vill ha: en klocka som man kan stoppa tiden med, hade inte varit fel va?..
Dagens klädsel: för stor skjorta och ett par jeans.
Dagens mat: äggröra, smörgås med tomat på och min juicemix till frukost. Sen potatis, sås & köttfilé typ till middag.
Dagens väder: m
olnigt, dimmigt och grått, woho!..
Dagens fråga:
varför ställer man tillbaka klockan, då blir det ju mörkare ännu tidigare. Eller blir det de???
Dagens roliga: min mamma & isa hehe.
Dagens tråkiga:
min data slutade fungera, den går inte att sätta på?! Så får använda min andra -jobbiga sega utan mellanrumstangent- dator...
Dagens sjuka:
min stackars hals
Dagens friska:
den härliga clementinen jag åt, kan ju bara säga: what a fresh taste! mhhhmm!
Dagens planerande:
en resa till Barcelona nästa sommar, kanske en till England och OS också?
Dagens beroende:
glass
Dagens w o w : wow, det är snart jul.
Dagens färg: rött
Dagens låt: 30 Seconds To Mars – Hurricane
Dagens artist: Jared Leto
Dagens snygging: Luke Pritchard
Dagens ord: procent -.-
Dagens motto: tänk inte, bara gör det.
Dagens slut: tar mig ännu en frisk clementin, sätter mig i soffan med en gosig filt och läser en bra bok om en bra person, BYE



Dagens bild



knasigt

Godmorgon!
Jag drömde nått sjukt inatt.... min familj och jag var på Maxi. Jag och Lovisa (min syster) letade efter någon, sen helt plötsligt gömde jag mig bakom en strumpbyxhylla (och tänkte att jag skulle köpa ett par till Carro)? Och sedan blev jag jagad, tror det var Lovisa som jagade mig. Och sen helt plötsligt stod vi och plockade godis, jag tog hur mycket som helts, inte bara lösgodis utan allt möjligt - maraboukakor, marianne -påsar. ALLT. Och jag stoppade ner det i en godispåse som är till för bara lösgodis. Och det fick plats...
Och så när jag ska lägga det i vagnen blir pappa arg för han tycker det är för mycket godis, påsen är ju faktiskt full enda upp till toppen(heh). Men jag säger att det är till hela året? Och du går han med på det..
Sen helts plötsligt igen håller jag en ballong bukett i handen och så börjar min syster dansa, då kommer massa pensionärer och dansar med henne. Dom bildar en dansade "orm"... haha! Så går dom runt och dansar och där står jag med en ballongbukett i handen och skrattar åt dem... ? Hm, vad kan denna drömmen ha för budskap??

trick or treat

FY vad jag hatar att ha ont i halsen och huvudet. Jag som skulle göra saker på lovet, men man orkar ju inte ens röra sig när man är sjuk... Hoppas jag är frisk till helgen iaf, för då ska jag ta tåget upp i landet! .. SKA
Tills dess får jag krya på mig, måste göra lite plugg också. Matte, Kemi, Svenska, Spanska.. woho. Speciellt woho för kemin....! <- ironi.
Och så tänkte jag gå bus eller godis och se riktigt läskig ut också. Men när är det man gör det?! På måndag när det är Halloween, eller var det nu i helgen?! Och vad är klockan egentligen? Ställer man bak eller fram den??
Iaf, nu har jag vaknat till i sängen och kollat några avsnitt av OC, sista säsongen nu! Och nu ska jag duscha och käka frukost.
Puss

30 Seconds To Mars – Hurricane <-------- bäst

rock your dream, dont just live it

Har så himla ont i halsen :( känns som jag håller på att bli sjuk. Hm vem kan det vara som smittat mig? ...Jo kanske syrran eller mamma som båda varit/är sjuka? Åh, så himla tråkigt.
Så jag spenderar lördagskvällen här hemma med att påbörja mitt bildkollage som jag ska ha på väggen sedan!

Ett Liten Smakprov

I have my freedom, but not much time

Nu har jag fixat min bloggdesign en aning! Vad tycks? :)
Idag är det lördag, första dagen på lovet. Ska bara chilla idag, verkligen vila upp mig! Läsa lite, kanske tar en härlig promenad, och såklart lyssna på asbra musik.

slash e min idol!


The most important in life isn´t what you do. It is if you do it.
You gotta do it.

OSSY OSBOURNE


Läser just Ozzy Osbourne's bok om hans liv. - I´m Ozzy - Sjukt liv är nog det enda rätta ordet. Dom röker, super och knarkar sönder sig själva hela tiden. De har hur mycket pengar som helts...
Men även om han varit en riktig rockstjärna & allt vad de innebär så är han hur snäll som helts, han ångrar verkligen allt skit han gjort... Och han är ju bara för rolig, ni kanske har sett The Osbournes på MTV. haha!
Det är rätt coolt att läsa om hur de blev kända, Black Sabbath. Och när man kollar på videos när de uppträder nu vet man ju vad de tänkte och vad som pågick bakom scenen då ... sick! Att de ens kan spela när de är så höga.

Black Sabbath - Paranoid



Haha! Önska att jag var där då! Galning



hahahahaha, så himla klockrent!


Paulo Roberto!

Idag var Paulo Roberto på vår skola och hade föreläsning! Det var riktigt intressant, han berätta om sitt liv och hur han lyckats i livet trots sin svåra ungdom. Han var ju väldigt kriminell och klassades som en av Stockholms farligaste ungdomar av polisen. Men han blev enkänd brottare och programledare tillslut. Alla kan om dom vill!
Vändningen för Paulo var när han en gång varit på polisförhör för ett inbrott som han faktiskt var oskyldig till, polisen hade visat honom en bild på en av hans vänner - vännen på bilden var död. Han låg i sitt eget blod... Och polisen sa till Paulo att: Det där kan vara du en vacker dag... Vill du det?
Paulo hade, tuff som han var, sagt åt polisen att fara åt helvete. Att han var en Jävla idiot. Men när han sedan kom ut från stationen, hade han sett upp mot gud och bett om hjälp. Efter den dagen, var han inte kriminell längre.

Det var en jätte bra föreläsning, han hade ett bra budskap - att man ska kämpa för sina drömmar. Någonting han sa som fastna i mit huvud lite mer än de andra var: Det finns två sorters människor, de som går före och gör saker. Och de som går efter och snackar skit. Så sant!
Jag tror han pressade in lite mod i oss allihop där idag. Förutom några kanske... som satt och snackade och fick en liten utskällning av självaste Paulo. Haha! De lämnade aulan senare.. alla stirrade. Gud, dålig stil. Verkligen!!

Innan vi på gymnasiet kollade, fick även kommunens nior se honom. Jag och resten av Balkommitén stod och delade ut lappar om öppet hus på Osbeck, när de kom. Fy vad otrevliga dom va:
-Hej! Vad ska ni gå för gymnasium?
- tss, inte osbeck iaf!
- Hej, vill ni ha en lapp? Välj osbeck, det är en bra skola!
- Öh.. nej. (bichblick)
Men men, dom vet ingenting. Och vet ni vad?! När vi stod där och inväntade niorna, såg vi Paulo gå mot entrén med sin livvakt eller nått! Så vi sprang dit och öppnade dörren åt honom, välkomnade honom och skakade hand med honom. Awesome right?! Han blev glad och chockad, han trodde inte han skulle få ett sånt fint välkomnande. Hehe.

Nu ska jag dra iväg till stan för en klippning av mitt hår. Det blir bara topparna idag , inget mer!
& Ikväll blir de filmkväll och idolkväll me Moa. Mys. NU - mot stan.


Paulo Roberto - italienarn' som bor i Svergieeee,
när han inte bor på Malaysia med Robinson såklart !



T o m m o r o w l a n d

Riktigt tröttsam dag. Man känner verkligen att man behöver en paus från skolarbetet nu, lov du är efterlängtad!
Men inte för att jag kommer få slippa plugget, måste göra massa saker, men man kan iaf sova längre!
Tänkte också ta mig en sväng till Göteborg och även älskade Uddevalla sista helgen, min bästa vän fyller ju faktiskt år!
Nu ska jag äta, gör mig ordning för stallet och sen dra dit! Härligt att komma dit och bara vara, stressa av en stund.

IMORGON ÄR DET FREDAG OCH SEN ÄR DET HELG I EN VECKA! Det firas såhär:

mäktigt eller hur!? Någon dag ska jag dit. - 250 artister, 180000pers i publiken och sommar!
I belgien!
wow bättre festival får man leta länge efter.

WOW





upptäckte nyss att man kan ha min halsduk som mössa OCH halsduk, I ETT!
AS COOLT! e värsta uppfinnarn ju ;c


härliga norrland

Min syrras jävla väckarklocka ringer, och jag orkar inte gå och stänga av den. Och hon är inte hemma :( fan, och de låter som att huset ska gå under - så högt tjuter den. Börjar få ont i huvudet!
Och sen är jag jäääääättte trött. + min rygg gör ont, efter att jag suttit vid datan hela dagen i skolan som vi gör varje dag, ksk inte så bra att ha en data endå?... Man sitter ju med den hela tiden -.-
Jaja, iaf. Idag så lyssna vi på någon föreläsning om Entreprenörskap i skolan. Våga och tro på dig & dina ideér! hette den typ.
Det va en go norrlänning som hade ett t-shirts tryckeri uppe i sin lilla by (stad?) Ljungaverk. Han berättade om hur han startat företaget med två norrmän. Och även om sig själv. Jag kan säga att det var en av dem roligaste härligaste personerna jag träffat, så himla skojig snubbe! När vi kom in i aulan hade han på Elvis musik och stod och dansa. Kunde inte låta bli att gunga med jag med, hehe.
Han berättade om sitt liv uppe i norrland. Att han är stolt över att bo där.
Han sa att när han började på gymnasiet såg han filmer om Amerikanska ungdomar som gick på college - tjejerna hade stora airbags där fram och killarna kom till skolan med sina Porchar och sina muskler. - han ville vara sån. Ville ha såna coola vänner, men så tänkte han på sin hemstad och sina vänner där. - 70 åriga gubbar som berättade historier och ljög hela dagarna, haha. Han skämdes lite över var han kom ifrån, eftersom alla i stor'stan va så mkt "coolare". Men sedan insåg han att han va bra som han är. Och nu har han ett eget företag som finns över hela världen, (iallafall Sverige, Norge. Och de hade varit i USA någon gång också) -Han trycker t-shirts för att samla in pengar till projekt i sin hemstad Ljunagverk. Företaget kallas Håkki. Som betyder hockeyfrilla på norska, han hade en hockeyfrilla på den tiden för att han ville se ut som en äkta norrlänning. Han berättade hur han åkt till Stockholm, ställt sig mitt på stureplan med sin hockeyfrilla och en gammal norrlands dräckt från "längesen" på sig och frågat folk ifall de hade någon Älgmjölk. Såklart med sin goa norrlands dialekt. Folk hade ju undrat va fan han höll på med. hahah!
Även om allt han sa var riktigt intressant och sant så skojade han till allt och jag tror inte jag skrattat så mycket på jag vet inte hur länge, SJUKT ROLIGT. Gjorde min dag verkligen. Synd att ni inte fick se det, går inte att förklara hur rolig han var. Haha!
Kolla på länken här nedan så får ni kanske en liten syn på hur det var:
Håkki

Förutom t-shirts har dom ett eget hårvax som produkt!

Håkki Flott Topp #1 är ett wax som ger en relativt naturlig Grekisk-Romersk stil på ditt hår ifråga om styrka och flexibilitet. Tänk "slippery when wet".


Håkki Flott Topp #2 är en stark lera som ger utrymme för definition och rörelse. Ensam är stark. Tänk "Chuck Norris".



Najs ni ksk borde testa om ni är ute efter att se ut som greikiska gudar? :)


Efter skolan cykla ja hem och hade följe med Jolin o Elvira, trevligt trevligt! Men de va riktigt kallt.. och det blåste!
SKulle pluggat när ja kom hem, men fastna vid TV:n :( och nu sitter ja vid datan. Skit på tekniska saker asså, dom suger sig åt våra blickar och fångar oss där!

Nu ska ja ta en tupplur över natten, för imon ska jag också leva! Hejdå

gloria

hej hoppsan! Hade sovmorron idag, fett najs! När jag gick upp va de faktiskt lite ljust ute, då blir man ju lite piggare på att gå till skolan iaf! Hade två lektioner, matte & teknik. Sen TC-tid, för att sedan ha gitarrlektionen halv 4 innan jag kunde låsa upp min käre cykel och bege mig hemåt. Påtal om att låsa upp cyklar, jag glömde min nyckel hemma i min andra jacka idag. Så när jag kommer till klassrumsdörren och ska hålla för vår "bricka" (som sitter på min nyckelknippa som då var hemma) framför "avläsaren", märker jag att jag inte har den med mig! Så kommer inte in, men som tur är så öppnar några åt mig efter ett par knackningar ;) Men så kommer jag på att jag redan låst cykeln, och inte kommer kunna låsa upp den igen utan min nyckel.. då måste jag ju gå hem?! - tänker jag OCH fyyy va jobbigt, eller hur?!
Men tur som jag har så får jag skjuts av en kompis hem och tillbaka på TC-tiden för att hämta den, - sååååååå jag slapp gå! woho!

Kom hem cirka halv 5. Åt och chilla me min syrra & mamma ett tag innan jag skulle tillbaka till skolan. Vi hade genrep med musiken. Vi ska nämligen ha en julkonsert i december och vi skulle öva med 'kören' som vi ska ha det med i aulan. Kören bestod av 40-70 åriga damer, heheh kul! När vi sjöng gloOooOoOOoRIA låten, kom en av dem upp i en så hög ton så jag tror jag dog... värsta kyrkokören ensam! Wow.
Det va även föräldramöte i skolan för alla ettors föräldrar. Så vi fick lite oväntad publik (nyfikna föräldrar som stod i dörröppningen och spanade och trodde vi inte såg dem) ibland.

Nu har jag precis tagit en varm dusch och ska sova i min varma säng. Bye!
------   ------   ------   ------   ------   ------   ------   ------   ------    ------   ------

Vilken version gillar ni bäst???
The Red Jumpsuit Apparatus – Face Down (Acoustic)
The Red Jumpsuit Apparatus – Face Down (Album Version)


omg the really exsist!

hahahahaahah! grymt!

man kanske ska tro på det omöjliga?!


O.C


Dont lie to me, cause we all know the truth comes out in the end...




life´s good

Med en bulle i min hand, en gosig halsduk runt min hals och en sol som skiner på min rygg - mår jag faktiskt rätt bra!  Livet är rätt bra ibland, trots allt. Och vissa dagar har man ingen speciell anledning till att vara glad, man bara är det! Och idag är det en sån dag för mig - I feel happy, don´t know why.
... synd att inte alla dagar va så. Man borde vakna upp på morgonen och bara älska livet, alla dagar - alla veckor - alla år. Tänk om det va så, va! Man ska ta vara på de stunder man är lycklig, mi amigos, för dem är få!


Idag gick jag till It-teknikern på skolan, (han som har hand om datorerna), och frågade om jag kunde få en ny dataväska. En i min klass fick en mycket snyggare dataväska än vi andra i början av terminen då vi fick våra datorer,vi andra fick gråa feta fula ryggsäckar... & jag ville inte använda den. Så jag använde min vanliga väska istället - vilket inte var så bra eftersom det inte är något skydd i den... Och det resulterade i att jag fick några rätt så stora bucklor på min data... ops.
Så idag bestämde jag mig för att fråga om jag kunde få den där andra väskan. Såhär gick det:
-Heeeeej datakillen! Du jag bara undrar om man kan få en sån där annan dataväska, en som inte är en ryggsäck? Du vet en sån svart?
- Hejhej. Nej tyvärr du. Ni har era ryggsäckar och dem får ni fortsätta ha.
- Men en i min klass fick ju en sån? Jag var med, det fanns jätte många i det skåpet där du tog den till henne?
- Pfft, Va? Jag var nog inte nykter den dagen. Dem väskorna är det inte meningen att ni ska ha.
- Men snälla. Jag vill ha en sån.
- Haha, Nej det går inte.

- Jag har letat jätte länge efter en sån i affärerna, det finns inga! Kom igen jag kan väl få en?
- Tyvärr...
-Kan jag inte få köpa en då?
- Hhaha köpa... nej nej.

(så börjar han gå mot skåpet där de finns, och öppnar, & det ligger en kvar och jag säger: )
- Jaa en sån! Den kan jag ju få! Eller köpa?
(han tänker ett tag sedan säger han: )
- Jaja, jag tittar bort nu. Och låtsas att jag inte ser. Okej?
Och då kunde jag ta min kära nya väska, gratis! heheheh, jag behövde inte tjata så mycket ändå! Najs va!? Så nu behöver inte min data dööö av bucklor och repor, jippie yay!
Förutom skolan och detta så har det inte hänt så mycket mer intressant idag(inte för att det var intressant men). Men jag träffade btw 2 olika personer på 2 olika ställen från min gamla klass påvägen hem - Sammanträffande! Det var kul att se dem igen!

Nu ska jag äta, sen krypa ner någonstans och ta de lugnt. Det väntar en ny dag imorgon!



Såhär ser min vanliga väska ut efter att jag tappat av den från cyklen ett par gånger, med datan i!
Tur att jag har den nya väskan nu, eller hur ;)



vindruvor

Halva högen med läxor och böcker är nere i väskan igen! wow vilken rolig helg...
Men mamma och pappa kom upp med frukost :) hihi. Det var snällt vah!? T.o.m en skål vindruvor fick jag!

Har inte så mycket mer att säga. Kanske att min granne fått en dotter! Sött :')
Och kanske att nästa vecka är sista veckan innan lovet! Tagga!!
Och kanske att jag typ, älskar, musik. As mycket typ!

The Killers – Uncle Jonny
30 Seconds To Mars – Night of the Hunter

hejdå HOMIES

why is it always goodnight and go?

Why'd ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you,
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well..
Say goodnight and go.

Why's it always always:
goodnight and go?
Oh, Darling not again,
Goodnight and... go...

Imogen Heap – Goodnight And Go



goodnight and go, maybe we´ll meet again somewhere far away
behind the sun and its shining

relax broh

solen skiner inte idag, så himla "trevligt"...! så blir att va inne istället, take it eeaasy MIKA – Relax, Take It Easy och så vidare. Snart ska jag gå ner och käka frukost- varm o´boy blir de! Sen blir de att bli av med 1 meters(typ) högen läxor och böcker som ligger här bredvid mig, de ska ner i väskan igen när jag är färdiga med dem!
Det är bra att det är helg, då kan man faktiskt sova ut. Behöver det kan jag säga er, somnade nästan på matten igår - hade jag fortsatt blunda hade jag inte vart vaken länge till..


Och förresten, när jag fick reda på att Emil Elton åkte ut i idol igår... fan va ledsen jag blev :( han är mycket bättre än t.ex Linni, Olle. Han är en riktiiig artist fattar inte folk deee, lite Håkan Hellström stuk över honom. Och han har cool en stil ;D Hoppas ja får se mer av honom. You go kid!




close your eyes for me

baby, I get so scared inside and I don't really understand
Is it love thats on my mind or is it fantasy
Heaven, is in the palm of my hand and it´s waiting here for you
So please understand cause I don´t need another tragedy

If I close my eyes forever, will it all remain unchanged
If I close my eyes forever, will it all remain the same?

baby, I dont want to lose you cause I already lost him
Is it love thats on my mind or is ot fantasy
Heaven, I been here before but still I dont know
so please understand cause I don´t need another tragedy

I rather have it like this than make the same mistake again
So if I close my eyes forever, will it all remain unchanged?
If I close my eyes forever, will it all really remain the same?

baby, you gotta close your eyes, you gotta close your eyes for me





hagel hagel hagel

okey, jag satt och pluggade och käkade en clementin - När något plötsligt slår mot fönstret bakom mig, jag tror att någon ska försöka göra sönder det eller något! Men så kollar jag så haglar det ute... otroligt mycket. Himlen öppnade sig, och hela marken blev typ vit. Men nu har det smält, och nu blåser det istället, mkt! Som imorse när jag begav mig till skolan. Motvind hela vägen, kom nästan ingenstans. Kändes som att jag cyklade på en sån där träningscykel ni vet?! Stod typ helt still.
Skolan börja 8, slutade halv 3. Vår samhällslärare är ett asshole som kan gå och ta sig någonstans! Inget illa menat, han bara är sån. Tråkig som faaaaaaaaaan och arg. Typ bitchblickar alla? Förutom att ha haft lektioner idag kom jag och Josse på att man kan ha videosamtal via facebook chatten, som skype!! Fatta coolt, we got totally amazed! Satt och hade det hela lektionen efter det, fast vi sitter nästan bredvid varann. Haha kul när man glömmer av det och sitter och lyssnar på lärarn, koncentrerad, med öppen mun och helt inne i lektionen typ 10 cm ifrån webbcamen!

Nu ska jag chillaaa litegranna med min kära mattebok. Asså shit. Jag pluggar varje dag, känns som det är det enda jag skriver... Men sedan klockan 6 kommer Liiiiiiz hit iaf, och vi ska leka!




blä

Fyfan vad jag är trött... skoltrött, sovtrött, trött på  vädret, på mitt stökiga rum och på allt. Allt allt allt, vill bara sova. Och det ska jag. Klockan är 5, kom hem halv 5 ungefär, efter min sista lektion: gitarr. Gud, jag va så himla seg, satt bara och Mm:ade och nickade, fatta ingeting - orkade inte ens fatta. Samma som med mattelektionen, började på procent-kapitlet. Fml.
Nej, jag är bara irriterad idag så ska inte blogga mer, ingen vill väl läsa om såna här tråkiga saker endå.
Och nu flyttar sig solen - och skiner in genom fönstret. RAKT in i mina ögon. Kollade på den och nu ser jag inte vad jag skriver alls, för det är en stor vit fläck ivägen.. Kul, verkligen skit kul!
Ska ta en varm dusch, öva på gitarren och sedan krypa ner i sängen och plugga lite mer. Sedan somna in i en djup godnattssömn till klockan 07.00 imorgon bitti då jag måste ladda inför ännu en skoldag!

Ha de bättre än vad jag har det och lev livet allihopa! see yaa ♥

cykelkorg is the shit

Gullig mamma man har som kommer upp med mat när jag ligger i sängen med min kemi bok och pluggar! Ibland är hon bäst! ;D Ja som sagt ligger ja har och lär mig om salpetersyra ocg nitratsulfatjoner, jippie. Ska spela gitarr också innan jag går och somnar! Måste kunna till imorgon... Ibland har jag väldigt mycket att göra, för mycket.
Igår såg pappa att jag fått en buckla på min data, som jag har, efter att jag tappat den från cykel-pakethållarn. Han blev - skit arg. Och rabblade upp massor om att jag måste skärpa mig och att jag måste ta ansvar för mina grejer. Jaja..
Iaf satte han fast en cykelkorg på min cykel, bra endå! Nu slipper jag få min väska uppslipad av asfalten, och min dator överlever nog dessa 3 åren ändå.

Nu måste jag fortsätta med mina kära sysslor............. Hejdå!

30 Seconds To Mars – A Beautiful Lie (Acoustic)



.

ge aldrig ut era spotify lösenord..

Faaan va irriterad jag blev när jag lyssnade på musik och helt plötsligt stoppar den. Jag öppnar spotify så står det; spotify has been paused because your account is used somewhere else. Såklart tror jag det är min syster så jag playar igen, men så stoppas det ännu en gång! Sen startar värsta kriget. - play, pause, play, pause, play, pause, play, pause. Och den andre personen ger sig verkligen inte!!! Så jag öppnar dörren och skriker LÄGG AV. Men Isa undrar vad hon ska lägga av med, jag tror hon skojar. Tills jag får jag ett sms av Caroline Apelryd där det står: hahahaahahahaha!
ååååh.. Ge aldrig ut era lösenord - ni får aldrig ha spotify ifred efter det!

hahahaha, fast lite komsikt endå.


hello

Vilken härlig morgon folks! Solen skiner och det är så där höstigt kallt :) älskar hösten! Speciellt när man cyklar till skolan på morgonen och det är frost täckt över alla fallna blad och sådär immigt. Mysigt! Faktiskt är det en av mina favoritårstider, efter sommarn då., men bara om det är riktig! sommar.
Vaknade klockan 10 ungefär, kollade lite OC för att vakna till. Nu ska jag ner och äta frukost. Tänkte plugga senare med, kemi. Ska lära mig några tabeller på kemiska ämnen eller något utantill. Plus engelska glosor., har typ 70 stycken, seriosly!
Jag ska nog också åka och handlar vinterjacka... som mamma sa igår att vi skulle. Det kanske behövs snart när snön börjar falla?


bild från i vintras

hoppning och spring till bussar + lite morotskaka på det

Idag var det hopptävling! Hoppade underbara Mumin, det gick hur bra som helts. Var fett nervös innan , men så fort jag kom in på banan släppte det! Gjorde en felfri runda och fick en rosett! Han hoppade till och med grinden & trippelbarren fast han kan va tittig på dem, stolt! :) Alla de små var utklädda och var hur söta som helts, det va även föräldrar som va utklädda haha! Det fanns en indian, en hulahula-tjej, en cowboy och även ett par kaniner. Jag såg också en skymt av en alien täckt i guld - they really exist, omg!
Efter tävlingen åkte jag och kära familjen ut och åt lunch på Lax-restaurangen i stan, gissa om de va gott?! mmmmums. Nu har jag städat hela övervåningen, & nu väntar lördagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys. Finally.

btw. Igår efter skolan skulle jag ta bussen till Halmstad för en fika med Moa, kom hem en kvart innan bussen skulle gå. Jag skyndade mig att äta, byta byxor och dra borsten genom håret för att sedan vara tvungen att springa som en fucking dåre mot bussen!!! :( Höll på att dö av andnöd, (måste börja träna igen!).. Men såklart va den typ 10 min sen, så hade kunnat gå iaf.. Och inte nog med det så glömde jag min mobil OCH pengar i den stressade rushen! Så jag var riktigt orolig att jag inte skulle hitta Moa bland alla halmstad-bor - vi hade ju inte bestämt plats och ja kunde inte ringa henne! Men hon väntade på stationen, TUUUUR det! 
Fikade en good morotskaka med sån där vit smarrig sås ovanpå. Mh mhhh säger jag bara.




Rosett och gla tjej bakom!

shakyyy

hola! sitter här o trycker in de sista mattetalen i huvudet inför morgondagens prov :) de kmr nog gå bra, hope so!
Skolan sluta halv 4, åkte hem och sen till stallet. Det gick rövdåligt idag på hoppträningen :o ... men aja, man kan inte alltid va på topp! Tävling på lördag också, få se hur de går. Önska mig lycka till... Kommer glömma banan säkert ;( hah!

På vägen hem från skolan mötte jag en polis som stod vid vägkanten och spanade efter fortkörare. Hehe, han såg cool ut när han stod där lutandes mot en lykstolpe och hälsade på mig med en nick och höjda ögonbryn. ;)
Dagens första lektion var idrott, vi körde boxning. Shit mina fingrar skakar fortfarande hur mycket som helts! Överansträngda eller vad?! Vi hade 'cad ritingar' efteråt på datorn, kunde inte styra musen för mina fingrar hoppa runt. Galet!
Kl. 8.00 imorgon ska jag vara på Diab för en intervju med dem till vårt fadderföretags-projekt.. woah jag kommer va trött, mst gå upp tidigt :( - för får INTE komma sent! Då blir det inte kul, utan tråkigt.

Btw, jag fick A (:D:D:D:D) på min svenska uppsats - Vem är jag? Shiiiiiiiit vad jag e stolt och glá! :D Hon sa att de va en av de bästa uppsatser hon läst, att jag har en gudagåva, eller något..! Haha, awesome, ellerhur? :)
Nu ska ja fortsätta plugga, sen duscha och efter det SOVA - som jag längtat efter hela dagen.


a'n= 7+ (n-1) x 2 = 5 + 2n

ja... det är ungefär det jag sitter och klurar på nu. Matte prov på fredag, woho ;)
Om någon smart jävel är ett geni på det där kan dom ju gärna höra av sig!  hehe, men en sak är iaf bra; jag sitter på altanen med glasdörrarna på vid gavel så solen skiner in (och det är faktiskt varmt!) samtidigt som jag har kopplat in datan till högtalarna här ute och nu lyssnar jag på ett grymt band! yeah 
Linkin Park – Leave Out All The Rest
Linkin Park – What I've Done
Linkin Park – Valentine's Day

Började kl 10 idag :) vakna 8, kolla på OC ett avsnitt :) sen gjorde ja mig redo inför skolan. HATAR samhällskuskap..
hade de i nästan 2 h sista lektionen :( fyyyyyyy. Tur att jag inte valde Samhälls-linje ;)
Känns som de e nått annat kul som hänt som ja ska berätta men kommer inte på vad! ksk återkommer ;)


sorry för den dåliga bilden men webcamen e inte den bästa..

det börjar bli mörkt klockan 6 nu....

Matdags! Ska bara skriva ett kort inlägg lite snabbt. Dagen va bra, 2 lektioner. sen TC-tid , pluggade och tramsa lite med Josse.. heheh! Efter det gitarr, fick ny läxa som verkar.. svår. hm
Hemma kollade jag på Grey´s Anatomy, såå jävla bra e de! Ikv ska jag mysa & kolla på OC ... efter att jag ätit min favorit mat då - LAAAAAAAAAAAX <3

xoxo

Connie Talbot


Är bara tvungen att lägga upp de här! Så sjuukt duktig & söt tjej! Ni kanske har sett henne innan men då skadar det inte att se henne igen, så bra som hon är! wow :')

3(!) år på första videon & 10år (2011) på den andra!




this isn´t Paradise



Hej ohå! Sitter här med min kära vän elgitarren och försöker lära mig Paradise -Lil wayne. Fett coolt med sånt sound i sådan genre! dont you think!? ;) Rätt svårt dock... Men men snart så äger jag.
Lil Wayne – Paradice Han e ju bara för grym.

Slutade klockan 12 idag ungefär! Våra sista 2 lektioner (bild&form och engelska) var inställda. Så det blev att ta cyklen hem igen i spöregnet efter bara 3 timmar at school! Tur att min väska är vattentät, tror den är det iaf ;o stackars dator... Nu blir det snart plugg , *trumvirveeel* - Maatte -Talföljder och Formler (fml). Eeengelska & Svenskaaa. & Imorgon måååste jag plugga kemi :( Vill inte. Buhu
bye



I say the sun don’t shine forever
And everything that glitter ain’t gold
I say love, don’t love forever
And everything that’s new gets old
Oh no, this ain’t paradise... oh no

mhh



Åt nyss äppelpaj/kaka med vanilj-visp! mums
Nu ska jag krypa ner och kolla på Rosa the movie, fick bara lust med de helt plötsligt hahah! typ 7år sen man såg den?? Känns de som iaf. Najs

godnatt


vanilla

fynd



detta blev inhandlat:

2 svarta tights
2 t-shirts - en Kizz och en I hate mondays. höhö
nagelförstärkare
bodylotion
ridsockar
Bok - I am Ozzy Osbourne
Tandborste hahah
Spargris
haltabletter
mössa & vantar
pyjamasbyxor

hehe, lite mer än tights men, yeah!
Här kommer lite bilder på't



carro tänker bestiga Hallands högsta berg / kulle!

Kizz tröjan!!
Mössa

gose-sockar. glömde kööpa :'( dessa e carros!


I Hate mondays-tröjan, som också carro köpte!


goa vantar som kan behövas nu i Octobr kylan!


Spargris till mina "svarta pengar!"




tightsen woah!


ridsockar e alltid bra att ha!


bodylotion, smells so good


fotografen i sin bästa pose!



looove my shoes, really loooooove!
(denna bilden kmr nog i repris hehe )



vafaan?!

carro härmade mig? wtf

konst (igt)

Nu har jag och carro käkat frukost efter en asjobbig natt, - hon tog allt täcke och knuffa in mig i väggen hela tiden! Min rygg mår inte så bra idag... Nu ska jag göra konst på henne naglar samtidigt som vi lyssnar på varannan önskelåt (vi har inte samma musiksmak direkt) Undra hur naglarna kommer se ut sen hehe.
Sen ska i ut i "solen" och fota våra fantastiska fynd-köp från gårdagen! Då ska ni allt få se på grejor!




wooaah!

ut på nya äventyr!


HOLA, Kan ni gissa vad jag gjort idag? ......... Åh gud va duktiga ni är! SKOLA, ja de är rätt svar! började 8 (som vanligt) - hade musik, vi repade jullåtar, woho! Sista lektionen va spanska, såå segt att ha det i 1,5 h sista lektionen på en fredag ;( men jaaja, fredagskvällen spenderades med chillilillikväll i soffan - hembakat och idol. ja ääälskar Anders Bagge verkligen!!!!!!
Nu är klockan för mycket.. måste sova men först packa väskan inför morgondagen eftersom jag då beger mig till ULLARED för första gången någonsin i mitt liv, dessutom med caroline :D Det kommer bli intressant. Tror dock inte jag kmr inhandla speciellt mycket, maybe baby ett par svarta tights som jag tkr mej sakna i min garderob!
Efter Ullared åker jag och caroline tillbaka hem till mig! Hon stannar till söndag, najsnajs. Kul för henne att jag måste plugga matte, hehe


Btw så hatar jag mitt tangentbord. Mellanslagstangenten har ramlar av så nu måste jag klicka på en liten liten rund knapp somm fanns under istället och jag missar den hela tiden... därför tar det typ en evighet att skriva :'(   + mina V:en e as sega. bajsbajs på det.
Natti.

.


bild från i sommras. Carro till vänster och jag som håller kameran!

pumpkin!

Klockan är 22.00, jag måste duscha och plugga. Men framför allt sova. Men gissa vad - jag är fast vid datorn :D
kul! not. Börjar få träningsvärk i axlarna/armara/magen/höften(?), najs. Efter en idrottslektion och ett hårt ridpass så känner man sig som ny, verkligen!.. Btw ska jag tävla nästa helg, hoppning. Tummen upp för det! Maskeradhoppning är det också för de små.. men jag tänkte också klä ut mig - pumpa kanske, passar ju bra nu till halloween och den gråa kalla hösten. en orange färgklick är allt vad vi alla behöver för att bli goa o glaá igen! + har jag hört det är väldigt smidigt att hoppa med en rund boll runt sig! hehe.
Nu ska jag plocka ordning på mitt fullproppade golv och sedan borsta tänderna för att kunna krypa ner i min mysiga varma säng. puss

hehe


sööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööt


hey ya

Slutade skolan halv 4 idag. Kom hem strax innan 4 och var vråååål hungrig - men åt jag? Icke sa nicke.. mamma lagade mat, och den är färdig strax. & nu är klockan 5. Men snart ska jag äta, mums köttfärssås. Skolan var helt ok, som de flesta skoldagar. Hade idrott, styrka=träningsvärk mmmhmh. Sedan hade vi cad (ritningar på datan) under nästan resten av dagen. Det är skoj! Det är skönt att ha ett hemklassrum med eget skrivbord och dator, man kan gömma sig bakom skärmen och lyssna på musik hihi. Det är nog en anledning till att jag har och har haft Hey ya-Obadiah Parker på huvudet hela dagen, så braa! Amanda Fondell sjöng den i idol häromdagen, och det var så himla fint - grät nästan en skvätt! Hon har så cool stil, gör låtarna på sitt eget sätt all the time, Go AMANDA!

Nu i väntan på mat har jag försökt fixa designen på bloggen ännu lite mer.. men gav upp. Behöver nog min kära vän Caroline till det... Om hon nu vill. Jag tog bort bakgrunden, så nu är det ganska vitt och kallt - får se hur lång tid det tar tills lite värmande färger tar över?! hmm 



Amanda Fondell, titta o NJUT



gör ännu ett försök

hejsan nya bloggen! detta är den, hmm, tredje bloggen jag startar? Men denna gången ska jag försöka uppdatera den, försöka blogga som den egentligen är till för, hehe! men vi får väl se hur det går,.. wohoo önska mig och min "bloggkarriär" ett lycka till. Inte för att jag satsar på en karriär inom bloggning men...
Nu har jag försökt fixa min header och allt vad man kan i fleera timmar... men det är ju inte det lättaste och absolut inte med mitt tålamod! & Sedan får jag reda på att själva bloggen ser olika ut på olika datorskärmar, HUR SKA MAN DÅ KUNNA fixa en blogg som ser ok ut för alla som läser den?! - undrar jag då? omöjligt...
Hoppas den ser någorlunda okej ut iaf.

Nu ska jag stänga av datorn och musiken som dundrar i högtalarna av Foo Fighters- The Pretender för att krypa ner i sängen. Det är ju trots allt en dag imorgon också, som startar med idrott. Sedan ska jag & min kära klasskompis försöka svarva en 'ljustake' på vår tekniklektion! undra vad vi gör sönder då - borren, svarven eller den halvfärdiga ljusstaken? godnatt





(ska fixa designen o allt på bloggen så det blir ok senare, den e antagligen helt crazy.. hhe)

Välkommen till min nya blogg! yo

.


RSS 2.0