finn 8 fel!

Idag va det skooooola, gick upp prick 7, känner mig stolt! Imorgon måste jag gå upp halv 7... för ska va i skolan halv 8. Mmmmmm mysigt att gå upp när det är bäcksvart ute och inte en enda människa syns till.. nej.
Har gittar på morgonen, sen kl. 8 idrott. Sen verkstan typ hela dan! På kvällen bär det av till stallet, länge sen nu! :)
Pappa körde mig imorse för de blåste så himla mycket, så jag gick hem. Härligt med en promenad sådär på eftermiddagskvisten* hehe! Kom hem cirka 3 och sen kom Moa en sväng och hämtade lite grejs, snackade lite också. Längesen vi sågs!

Nu ska jag öva gitarr, öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva.
Och öva. För kan ingentng och på söndag smäller det!! Smäller smäller smäller smäller smäller smäller smäller smäller smäller .. nej jag skoja.

xoxoxoxoxo

hehe fattar ni?



davedays

Haha, cool kille! Och han sjunger ju faktiskt bra, och spelar trummor grymt.
Gillar denna versionen av Rihannas låt! you go kid!



ps: söt katt

studiedag 2

Japp jag har ju studiedag idag igen, har bara chillat. Skrivet lite på uppsats och kollat OC. Nu har jag sett klart alla säsonger! Det slutade lite konstigt, men bra. Vill se meeeeer! ...
Klockan är nu tre och det börjar bli mörkt ute. Dont like. Asså jag längtar verkligen supermycket till julafton! Haha, jag tror jag vet vad jag ska få, min mamma råkade avslöja min syrras present imorse iaf, och jag misstänker att jag får samma:

Mamma: Kan jag få datorn nu?
Lovisa: Men jag måste skriva på min deckare som jag ska lämna in snart i skolan..
Mamma: Men jag måste ha den nu, jag ska också plugga. Behöver den mellan 1 och 4.
Lovisa: Men hallå.. ska jag inte göra klart denna deckare då och få ig?
Mamma: Du får skriva sen.
Lovisa: Asså jag behöver en egen data!!
Mamma: Nej, nu har du ju önskat dig en så dyr iPhone, du kan inte önska dig allt.
Lovisa: Ja men endå, vill ha en data också.
Mamma: Men det får du inte
Lovisa: Vaför?
Mamma: För nu har vi ju köpt en så dyr telefon, det får räcka!

Hahah smartis! can´t wait!

Bye!

Sungha Jung

Den här killen är verkligen världens coolaste! Bara kolla fingrarna..


Studiedag

Igår var det väärsta stormen, det va varningar och allt, men kanske inte så konstigt när det är en - 30m/sekunden storm! Min fläkt i mitt rum blåste ner och in i mitt rum! Och ni skulle hört vinden, knappt så man kunde somna. Den har t.o.m fått ett namn, Berit. Såg att någon skrivit på facebook: Den där berit måste vara rätt blåst. haha!
På grund av stormen var tåg inställda och massa sånt, så Carro kunde inte ta sig hem .. så hon levde här i en natt till, hehe. Vi har ätit vaniljglass med hemmagjord chokladsås och kollat på OC :)
Men hon ska åka hem nu snart, för idag har det lugnat sig! Tur att jag har studiedag idag så jag kan vara hemma med henne ;) Har det imorgon också, riktigt skönt! Ska passa på att skriva klart lite arbeten och uppsatser.
Ikv tar jag nog mig en sväng till Liz place.

xoxo

btw! igår kollade Carro runt på datan efter idolbilder och gissa vad hon hitta!?
walla!

Ser ni oss? Det är vi som står på högtalaren haha, jag har en grön väska, ni ser remmen.

Här är en bild till från Idol Extra sändningen. Man ser carros guldiga hatt som hon hittade. Men ni hittar nog oss endå, vi är dem som är inringade i rött ;)


VON BENZO

På tal om idol, förra året vann Jay Smith. Och hans band är Von Benzo, riktigt bra är dem! De har släppt ett nytt album! - Von Benzo – Yes Kids It's True

Von Benzo – Dazed & Confused BÄST

idol 2011!

Jaaaa vi var ju på Idol igår. Och det va skitkul!! Alla var hur bra som helts, ville inte att någon skulle åka ut :( Fast vi kollade idag på Tv4play, och det va mycket bättre live kan jag säga er. Mollys första låt Titanium inledde det superbra! Mäktigt som tusan. Hennes andra låt va If I ain´t got you, den passade henne! Moa var lika duktig som vanligt och igår sjöng hon Nothing compares 2 U och Carry you Home, älskar henne! Höll på att börja gråta när hon sjöng för sin bror, det va så fint... Amanda släppte loss med Fire, hon är verkligen en artist asså, hon håller igång publiken. Sedan sjöng hon True colours, för sin bästa vän. Jag gillar hennes speciella röst, cool! Robin sjöng Let me entertain you och You raise me up. Asså shit, hans röst är ju så bra. Men jag tycker endå det är hans tur att åka ut nästa gång. Igår åkte Molly ut.. synd. Men tror hon kommer gå långt ändå, med den rösten!

Vi kom fram 17.00 på Hyllie station. Det låg precis bredvid arenan. Vi åt lite mat - jag Subway och Carro kinamat.  Sedan gick vi runt och kolla. Det va jätte mysigt och fint faktiskt.

 


Stjärnklar himmel!

Hyllie Station och Malmö Arena i bakgrunden.

 

Innan vi skulle gå in i Arenan såg vi en folkklunga utanför. Vi gick dit istället och när vi kom fram var det Expressen som intervjuade lite Idolfolk! Bland annat Anders Bagge, ååååh! Och Amanda Persson, fick en kram av henne och henns autograf på handen. Haha! Vi såg också Emil Elton sjunga! Diggar honom!!

 

 

När vi kom in i arenan var det hur mycket folk som helts där. Vi trängde oss igenom alla och gick in till våra platser, vi bara gick in och satte oss på plats 8 och 9. Och efter kanske en kvart kommer det två stycken och letar förtvivlat efter sin plats, sen frågar dem om vi verkligen sitter på rätt ställe. Så vi kollar på biljetten och då ser vi att vi sitter på helt fel ställe, på helt fel plats 8 och 9! Hahahah, pinsamt. Men vi fick ännu bättre platser sen iaf, najs!
Det är verkligen helt fejkat när det är live sändningar. Innan så övade vi in när vi skulle göra vågen, och det är en annan programledare i pauserna också som säger vad vi får och inte får göra. När det är live så står han 1 meter från kameran som filmar den riktiga och lyfter händerna när vi ska hurra, haha! Och även när vi ska bua, det är kanske därför alla vågar bua när juryn säger något dåligt. Det var dessutom 5 tjejer som också kom från Laholm som var där, en av dem åkte med oss hem för de inte hade någon skjuts (tåget var inställt), och de var med i tv och var "Amanda fans", egentligen var de inte Amanda fans och några av dem visste inte ens vem hon var innan. Det var bara några som frågat dem om de ville vara med i tv och spela Amanda fans. Sjukt dåligt! Men kul för dem ;)
I pauserna sjöng gamla Idoler som Olle, André, Emil (igen), Amanda P & Linni. Så vi fick en show även i pauserna! Och Chris Medina var där! Awesome att se honom live, hans låt What Are Words är så himla fin!

 

 

Moa

 

Amanda

 

Chris Medina!

 

Efter Idol gick vi fram till Scenen, för där var det Idol Extra! Olala! Vi kom riktigt nära och såg Nästan alla idoler plus programledarna, hehe. Vi hörde inte någonting när de blev intervjuade, publiken hurrade för mycket. Men jag fick ett par bra bilder iaf :

Molly gråtandes efter resultatet

 

coola Moa blir intervjuad


Amanda skriver autografer!

 


Vi åkte hem ca. kvart över 11 och kom hem seeeent, trötta idag. Haha!


ÖVERRASKNINGEN

TADA! åker om 45 min typ! tåget e inställt så blir buss till helsingborg, sen tåget till Malmö!

nu ska jag skynda mig, shower! ciao


Les Miserablés

Sitter i skolan och har svenska, vi ska egentligen skriva uppsats om Äventyr. Men jag tänkte att om jag bloggar, så är det också svenska! Skriver iaf. Vi simmade imorse, blev jätte trött efteråt och är det fortfarande. Vi varit i Verkstan hela dan typ, som jag sa att vi skulle.. Men det är kul! :) Snart klara med våra adventsljusstakar!
Klockan är nu 14.50, slutar 15.30. Och sen har jag en timma på mig att cykla hem, äta och packa matsäck. För då går bussen mot Malmö Operan, där ska vi se Musikalen Les Miserablés, med musikpaketet i skolan. Ska bli kul! Kommer hem sent, så kommer va trött imon också antagligen, haha. Men det släpper nog på kvällen för då är det fredag och då ska jag till Malmö, igen woho!! Kommer ni ihåg biljetterna jag visade bild på, men inte till vad de var till? Jaaa, det är det jag ska på. - Överrasking! tadadadaaam! kanske inte så spännande egentligen men.. haha


Jul jul jul i vårt hus!

När jag kom in i huset efter skolan möttes jag av ett vardagsrum fullproppat (nästan) med tomtar, röda ljus, lyktor, renar och kransar pyntade av mossa och bär. Mysigt. Passade på att ta lite foton.



Klockan sex åkte vi till skolan igen - utvecklingssamtals dags! Det gick bra. Det sades inte så mycket.. har ju trots allt bara gått där i tre månader. Pratade mest om hur jag trivdes och blabla. Efteråt skulle mamma&pappa åka och handla mat, så va tvungen att följa med. Ville ha en Choklad Julkalender, men jag fick inte det... blev jätte arg och gick iväg med vagnen och satte mig på en bänk. Då blev dem också arga för dom trodde någon snott vagnen, hur dem kunde tro det - det bara var typ 4 personer i hela affären. Hehe det fick mig att tänka på när jag och Carro var på Ullared och våran vagn försvann!

Imorgon ska vi simma på idrotten, första lektionen. Skönt! Sedan blir det verkstan hela dagen näst intill. Svarvning på g.
Nu ska jag gå upp och lägga mig. Need some sleep..

håltimma

Nu sitter jag här vid mitt skrivbord i mitt klassrum. Klockan är halv 3, en timma kvar till jag har gitarr. Sen äntligen hem! Najs, imon har jag utvecklingsamtal, få se vad dem säger! ohhhlala..
Det bästa med att vara själv i klassrummet är:
Ensam i klassrummet? Musik volym
▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ 100

Rihanna – Drunk On Love

ps:Längtar till julafton!
hejdå.
Rihannas nya album - Talk Talk Talk är ute nu!
favoritlåt: drunk on love!

Rihanna – Talk That Talk


BREAKING DAWN part 1

Hade två prov idag, inte 3 för det ena blev inställt (yes!). Spanskan gick super, bild&form gick mindre super. Blev aaaaas skit mega stressad, hade en timma på oss och vi skulle rita jätte många perspektivbilder. - Hade glömt alla "tekniker"! ooooh, hoppas de gick bra trots allt mitt kladd...

Kom precis hem från Halmstad. Var och kollade på Breaking Dawn med Liz. Den va riktigt braa! Diggar faktiskt slutet även fast det slutade mitt i allt och det bara är Del 1. Haha, dog dock åt hur fejkade vargarna såg ut.
Klockan är nu 00.00, och jag har skola imon! Känns bra, men som tur är har jag sovmorgon. Har bara två lektioner imon - matte och teknik. Men måste stanna kvar till klockan 4 för då har jag gitarr. Hatar tidagar, så sega.
Men gillar sovmorgorna!

hehe




haha!

.........


fredagen den 25/11

gissa vad jag och carro precis bestämde oss för att göra den 25/11?! ......




















tadaa!

Kan ni se vad det är?!
..nehe, men jag tänker inte säga *nananana*.
Det får ni reda på då!
pusshej

söndag

Gick upp 10. Åt och kollade på Karate Kid. Bra film, värd att se!
Nu är klockan 15.00, och jag har inte börjat plugga än, så det är dags nu tror jag. Fastnade vid datan, as usual. Hehe har hittat en "engelsk" bloggsida, www.tumblr.com. Har suttit och gjort design och grejat med den hela dagen, för ja! - jag har blivit medlem. Det fanns massa kul saker där, och man kunde följa roliga personer!
Nu ska jag äta lunch och sen är det bara spanska som gäller. adios!

Gick ut och fotade en snabb bild förut, "för vädret är så så fint".

hehe


you can hate but never break me


tropisk afton

Städat idag, nu är de rent in my room. Har pluggat också, 3 prov på måndag så det var nog ganska smart gjort. Bild&form pluggade jag idag, ni kanske tycker det är konstigt att ha prov i det? Men nedå, vi har lärt oss om perspektiv -2punkt och 1punkts. Propotioner och om färglära, rätt komplicerade grejer endå. Men så jävla kul, så inte ett dugg jobbigt :) Snart är jag en konstnär! Imon får jag plugga spanska och lite annat.
Nu sitter jag i soffan med Lovisa och hennes kompis Amanda. Vi kollar på Americas funniest homevideo. Haha fan va vi skrattar, älskar det!

Unnar mig själv litegrann också, såhär på lördags kvällskvisten!

mumsigt, don´t ya think?



fest hos bagge, bagge bagge!

hahaha denna låten hittade jag på spotify precis.
Mange Makers – Fest hos Bagge

Anders Bagge är så himla rolig, dör varje gång han säger ett skämt i idol. Fast det inte ens är kul är det kul!! hahaha

som en go & glá nallebjörn!


HARRY POTTER

Precis kollat klart idol! Moas sista låt va ju för bra&fin, och Amanda Fondells andra var ju bara grymmast. Dom ska vara i globen, punkt slut! Men molly är också underbar.. hennes andra låt var som - heaven...

Nu ska jag och min kära syster kolla på Harry Potter 7, del 1 och sedan del 2! Hon har inte sett del 2, så detta ska bli kul. Med en påse chips i mina händer och en varm filt omkring mig bäddar jag ner mig i soffan till det underbara ljudet av harry potter introt! Den mysiga stämningen förstörs plötsligt av min systers kommentar: gud va ful han är.. (harry)
haha!

 

mmm

hahaha denna gjorde kvällen


woahwohooHoo

FREDAG! Blir en lugn helg. Skönt.
Första lektionen idag var Musik, vi övade på julkonserten vi ska ha snart! Och helt plötsligt kommer min gamla gitarrlärare in genom dörren emd en stor fet videokamera och ska filma oss när vi har lektion! haha. Han skulle göra någon film för kulturskolan. Slutade klockan 3 och har suttit och diskuterat musik med mamma sen dess haha! Avicii ska nämligen spela i Malmö i februari och jag bara måååste dit :o omg!! Fattar ni hur mäktigt de hade varit.

Nu ska jag åka med pappa till tha store och handla, de ska åka iväg över helgen och jag ska få välja vad jag vill ha för mat(godis) när dem e borta. Hihi. Ikväll: IDOL.


5 min senare - kommer inte på någon rubrik..

Rätt härlig dag, hade idrott, produktionsteknik i typ 3 h, matte & sist svenska. Trots att dagen va låång och trots att jag var hur trött som helts va det en bra dag! Jag är en riktig slarvpelle förresten, mina nycklar och min mobil är ur mina händer så fort jag vänder ögonen till. Fattar inte..
Efter skolan blev det att fort cykla hem för att äta & sedan göra mig iordning inför stallet. Red två pass i rad idag. Först dressyr - som va riktigt kul! hade en storhäst, hur härlig som helts - vilket steg! Sedan var det hoppning, hade en lite mindre häst, oj vilken skillnad det var säger jag bara.. Vi hoppa en bana och öva på svängar, kulkul.
Nu har jag duschat, ätit och bäddat ner mig i sängen men en bra bok som jag måste läsa ut nu innan jag ska se den på bio! och så lite lugn musik såklart:
30 Seconds To Mars – Alibi , Moto Boy – Beat heart , Death Cab for Cutie – A Lack Of Color , Paper Aeroplanes – Lost
Ska sova djuuuupt inatt, för jag börjar bli sjuk (igen). Förkyld och allt vad det innebär :( så behöver en god natts sömn.
breaking dawn!
as dålig bild men orkar inte bättre..


pusshej

skinny love..

Den första natten med frost idag då, mysigt. Och kallt. Men det är fint på morgonen när man cyklar till skolan och allt gräs och alla löv är täckta av iskristaller. Någon morgon får jag ta med mig kameran ut, då kanske ni får se ett par bilder! hehe.
Igår kväll satt jag med Samhällskunskapen fram till klockan halv 1! Och provet gick nog helt okej! Kändes bra iaf :)
Idag iskolan var det: Entreprenörsloppet. Vilket innebär att egna företagare kommit till vår skola och höll föreläsningar om hur de lyckats m.m. Man fick välja två att lyssna på och jag valde något CNS-Teknikföretag och hotellet/spat Lögnösgård. Det första var ju ett skämt hahah! De va två killar som inte alls var förberedda och de sa ingenting, typ såhär: Jaa.. vad vill ni höra. Vi vet inte riktigt vad detta är eller vad vi ska berätta om men.. jaaa. *tystnad*  Höll på att dö av skratt, pinsamt för dem. Lögnösgård däremot var riktigt intressant! Vill också ha ett hotell!
Var även hos tandläkaren idag och fick min "skena" som ska göra så jag slutar gnissla tänder på natten. Hope it works..
NU ska jag till skolan IGEN, vi har genrep med musiken klockan 7. Kommer hem antingen 8 eller 9, hoppas 8, så jag hinner duscha och ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon börjar dagen med ett idrottspass! ohja

Fin låt, ungefär detta humöret jag är på nu. Trött och trött
(den är bättre om man inte kollar på videon haha, eller lyssnar här
Gavin Mikhail – Skinny Love (Birdy / Bon Iver Acoustic Cover))

DEEP PURPLE!

wow gissa vad? mamma och pappa fråga precis om jag ville åka och kolla på Deep Purple den 10 december i göteborg! Klart som fan att jag vill!! fucking legends!



strenght

Vaknade 20 i 8 idag, 10 min innan jag satt på cyklen mot skolan! ojoj.
Älskar Bild&Form lektionerna! prov nästa vecka ;) Och på onsdag samhäll-prov.. fan vad tråkigt.
Iallafall, måste skynda mig att skriva. så blir ett kort inlägg.
Kom hem halv 4. Åt lite sedan kom Liz hit, klockan kvart i 6 drog vi till Take Care (gym, friskis&svettis) - vi kände att vi behövde träna lite hehe. Vi gjorde tvååå pass på rad, 2,5 h i rad. Gött kämpat! Andra passet va med tygnder.. känner att jag kommer va död i armarna imon! najs.
Nu måste jag plugga gitarr., och matte. BYE

Kent – Utan dina andetag - FIN

world wide web

SÖNDAG. Vaknade kl. 10 som jag sa att jag skulle, men gick upp typ 11.. fastnade i sängen med en bok hah!
Idag har jag försökt plugga. Engelskan har blivit gjord iaf, och kemin har jag läst. Nu är det bara lite kemi kvar. Sedan SO-plugg - prov på onsdag. skit..

Som ni vet så la jag upp bilder på One Direction, 5 killar som sjunger? Ikväll ska dem sjung live på X-factor UK. Deras singel - Gotta be you, släpps nämligen idag! Och jag ville se detta, men hittade det ingenstans (för det sänds ej på svensk tv), men så tillslut hitta jag en länk på en blogg och förhoppningsvis funkar det sen när det startar kl.8pm :)
Men det roliga med detta var att man kunde chatta på den sidan, och en frågade vilken tid det börjar. Så jag svarade och det ledde till att vi började chatta, sedan kom det fler in i konversationen. Och alla är från olika länder - Colombia, Slovenien, Holland, USA -ohio, illonois, arizona, jersey, Spanien. Rätt coolt endå!!!? world wide web, yes

gotta be you- 1D Nu ska jag äta! Mums, bye

11-11-11

heeeej, har precis skaffat twitter haha!  Follow josephinelinden on Twitter
Nu kan jag följa mina idoler WOHO!

Igår var det fredag! Skolan va som vanligt, men va jävligt trött och irriterad. Vet ej varför. Fick iaf tillbaka mitt matteprov - fick D. Ett poäng från C! :( 
Det var ju den 11-11-11 igår också, och jag väntade in det magiska klockslaget - 11.11!!!!! Lite coolt endå :3
Planerna för kvällen var att åka till Madison! Det var White Party (tema).. och i min garderob var det tomt på färgen vitt. Så efter skolan drog jag mot stan för lite shopping, mötte upp Moa vid halv 4. Sedan gick vi mot Offside och kollade lite, fanns inte mycket vitt kan jag säga! Men hittade ett fint linne som var lite "rosa-glansligt" - mer vitt än det jag hade hemma iaf, Så det blev det! Här är en snabb tagen och dålig bild. Bättre kommer typ imorgon eller nått!

'

Gick även till Cacao-affären och köpte lite chokladpraliner till mamma! Gud vad jag är snäll, right!?
När jag kom hem från stan va klockan runt halv 6. Och skulle va hos Moa halv 7 för en liten "födelsedagsmiddag" innan Madison. - Hon fyller ju nämligen år på söndag :) Så jag skyndade mig att göra mig iordning och sedan åkte jag dit. Maten var riktig god!! Och kvällen blev riktigt rolig! Dansade som galningar fram till klockan 2, wow.
Påvägen ut stod vi i kö i typ 45 min, och det va så jääääävla trångt. Hörde någon säga: känner mig som en sill i en sillburk. Haha! Det var verkligen så, vet inte hur många armbågar jag fick i magen/huvudet/låret/ryggen/ögat/foten! Typ.. så. Men det va värt det iaf. Tack för kvällen!

Idag, den 12-11-11 ;) Vaknade jag klockan halv 3! Fyfan vad jobbigt det var. Skulle ju plugga idag ju.. och nu är klockan 8 och har bara suttit med twitter. Gillar inte att vakna sent.. Imon ska jag upp senast 10!

Byee


PAINT

Idag hade vi matteprov - det gick nog helt okej.. eller så gick det åt helvete. Det får vi se!
Vi hade också muntligt om en bok, det gick bra! :) tror jag.. Det får vi också se!
Gympa lektionen idag var såå jävla jobbig!!! Vi hade en "vikarie", hon körde ordentligt hårt med oss. Någonting som hette core, gjorde vi. - Men det va faktiskt roligt, fast det typ var det jobbigaste jag gjort. Det var som styrka blandat med dans, nonstop i en halvtimma utan drickpauser..! Känner att jag kommer ha rejält mycket med träningsvärk imon ;)
Kom hem 4, och satte mig vid datan. nehe?! & på nått sätt kom jag in på dessa videorna.. haha as roliga!

Harry potter in 99 seconds - Paint

Han sjunger ju bra också! Och jaa, det är en person! duktigt!


Hehe, kul kille!

orkar inte..

Klockan är redan 8 !!!!!!!!! Och jag kom ju nyss hem från skolan? - hallå, vart flyger tiden iväg egentligen? Om någon vet vart den håller hus, call me cuz i need it.. much

Var hos tandläkarn idag, det var inte ett vanligt besök som man gör varje år utan ett besök där hon skulle kolla på mina tänder och se ifall jag "biter ihop" käkarna/tänderna när jag sover.. Eftersom jag har otroligt ont i nacken och ryggen och har spännings huvudvärk, - kan det vara en anledning. Och jajemen, ska få en "skena" jag kan ha på nätterna så jag inte biter ihop. Jag hämtar den förhoppningsvis nästa vecka. Hoppas det hjälper..
Var även i skolan idag, missade Kemi lektionen pga tandäkarbesöket. Rätt skönt endå, men nu måste jag läsa allt de gick igenom tills nästa lektion, inte så skönt det kanske... :(
Imorgon ska vi ha redovisning om en bok vi läst, i mitt fall blir det Ozzy Osbournes självbiografi. Och jag kommer fan inte på vad jag kan berätta om den: det blir ju som att berätta om en artist på en musikletion - och detta är ju svenska! hmm.. Och klockan tickar bara fortare och fortare nu, och vet ni vad? jag har matteprov imorgon som jag måste öva på också. shiit

so, what did I say? yes, time - i need time


dagens låt: The Red Jumpsuit Apparatus – Damn Regret

school

Sitter här i skolan och väntar på att min gitarrlektion ska börja, klockan är 14.40, och den börjar 15.30! Vi har slutat, sedan kl. halv 1. Så jag har en låång håltimma på tisdagar här inne i klassrummet. Som tur är brukar jag ha sällskap, men inte ända till kl halv 4.. För det gick precis hem.
Har passat på att plugga, skriva lite på projektet DIAB. På ett sätt är det bra att ha så lång håltimma, för då kan man plugga, hemma blir det att man sätter sig vid tv:n ... (!) fy fy.

Efter gitarrlektionen, ska jag hem och äta - gud va jag e hungrig. Sen blir det lite kemi plugg med ( tv titt )

mitt skrivbord i vårt kära klassrum, proppfullt..



BYE BYE LEVERPASTEJ..

one direction

Brukar inte gilla "Boy-band", men dom här är ju bara för söta!! Och hur roliga som helts! De är från England & har världens goaste dialekt, hehe. 17-19 år. De var med i x-factor ensamma, men när juryn inte ville skicka hem någon av dem satte de ihop dem till ett band. Så fick de tävla ihop. Och de har hållit ihop sen dess, de släpper snart en skiva!
2 singlar;
One Direction – Na Na Na
One Direction – What Makes You Beautiful

Liam, Harry, Niall, Zayn, Louis

Harry :3

 


opsan-sa

Hahaha! dör lite här av skratt..



We can live forever if you've got the time.

Första dagen i skolan efter lovet idag då, höll på att somna på lunchrasten när vi vänta på att läraren skulle komma.. Den enda roliga lektionen var Bild&Form och Cad! Annars hade jag bara spanska, kemi och engelska. Imorgon har jag egentligen sovmorron, men min lärare sa att jag skulle komma kl 9 för att vi skulle ha ett litet "förberedande utvecklingssamtal" innan det riktiga äger rum., så jag får en timma mindre sömn inatt :( Fast en timma mer än vanligt så ska inte klaga!
Var hos It-killen idag med min data (3e gången, haha! snart får jag väl rabatt kort för stammisar elr nått också) Berättade att mitt batteri var sönder, eftersom den inte ville starta med mitt batteri men funkade med de andras, så antog jag att det var det de va fel på! Men när jag kommer dit sätter han i laddaren, låter den ladda och sen.. sen startar den. Allt funkade som vanligt!?! Fatta ingenting, den funka inte innan jag kom dit. Magiska eluttag elr vad?
Bra iallafall, men lite pinsamt :$

Slutade klockan 3, och nu är jag hemma. Iget plugg idag, bästa känslan asså! Kan bara chilla med gitarren, och sova tidigt. mmmmHmm!

My Chemical Romance – Save Yourself, I'll Hold Them Back
My Chemical Romance – Famous Last Words

ÄLSKAR My Chemical Romance !!

6 november - what happends today?!

Nu är jag hemma i laholm igen! Det var riktigt segt att åka tåg... var så himlans trött men kunde inte somna igen efter jag bytt tåg en gång. Ua- gbg sov jag djuupt, verkligen djupt, vakna typ 5 minuter efter tåget stannat - tur att det var slutstation. Men sen melllan gbg - laholm kunde jag inte somna, hade inget att luta mig emot. ;(

Dagen började med att Carros familj sjöng för henne och hennes mamma, som båda två fyller år. De öppnade paket och sedan åkte vi till Emaus, för David skulle rida! hehe! Det gick bra, fick springa en del idag också. Kul!.. 
När vi kom hem gjorde vi iordning oss för KALAS. Och när gästerna kom blev det middag, mums. Och tårta, mumsmums. Gillade Johannas present till Caroline - en mugg som det stod; Joahanna är min Idol på. Tror faktiskt det är lite sant.. ;) eller vad säger du C?
När klockan var 17.55 fick jag spring i benen, - för kom på att tåget skulle gå 18.10! Slukade upp sista tårtbiten och fick sedan skjuts ner till station, en kvart senare sov jag , hehe.

Nu ska jag packa upp väskan och sedan fortsätta min djupsömn, i sängen denna gång. Behövs! puss
_

GRATTIS KÄRA BÄSTA SUPER GOA VÄN, hoppas din födelsedag var bra - nu är du 16 år!
Känt varann i 10/11 år nu!? Och de kommer vi göra resten av våra liv med! No doubts.
Vi är så jävla sjuka, vi är så jävla coola. Du e så jävla sjuktcool, älskar dig!

vill du ha? - japp!


Nöthult :3)

:3)   <-- pizzabagare smilis.
_
Nu har vi kommit hem och väntar på att Thai-maten skall anlända! Är superhungrig.. Har bara ätit godis som lunch idag, sen lunch dessutom ;) I stallet fick jag borsta och göra iordning Ajax åt Carro, eftersom hon var upptagen med att rida Storm. Sen ledde jag fram Ajax, skritt och trav. Fyy jag kunde också hoppat som de skulle göra efter det! Fick mig ju en ordentlig uppvärming. hehe.

Jag fotade dem även när de hoppade, här kommer några av dagens bilder:
Madde och Peppar
fint!
Carro ocj Ajax
woho!
en fluffig filur i en röd sak

drops

Nu har vi vaknat. Klockan är 11 och ska åka iväg om en halvtimma... Så bäst att vi hoppar upp ur sängen. NU
Igår fota vi lite mellan pauserna i idol :) så här blev en av dem;
bye

en riktig tonsättare, de e jag de!

Nu sitter jag här på Middagsvägen, feels like home, typ. Dagen började med att jag gick upp, så som de flesta dagar börjar. Sedan gjorde jag mig iordning och åt frukost för att ta sen ta mig till tågstationen. Tåget kom och jag åkte iväg mot götebooorg. Väl där väntade jag på mina 3 vänner i nån halvtimma, - gick igenom Nordstan och satte mig sedan ute på en bänk för att det var så jäävla varmt inne med en vinterjacka, ska nog inte använda igen den förren snön kommer! hehe.  När jag satt där ute på bänken fängslad i mina egna tankar, kom en gubbe och satte sig bredvig mig. Han började mumla om att jag skulle skänka pengar elr något till herr blablabla.. fatta ingenting? Och när han sen börja säga att mitt hår va lika fint som min halsduk.. så gick jag där ifrån... :o
Som tur kom Isabelle Jennifer & Micaela då, - ovanligt att se dem igen efter så lång tid. Vi fikade på expresso house - cookie och shailatte, gott! Och snackade om allt möjligt. Kulkul! När klockan blev halv 4 begav jag mig vidare. Och nu är jag här! Jag och carro sjunger singstar i väntan på att idol ska börja igen, vi sätter inte tonerna lika fint som Robin, Moa eller de andra kan jag säga.. Men ändå blir vi bedömda som Stjärnskott och Superstars, wohoooo!
Nu ska vi äta sedan sova tror jag, imorgon väntar en dag i stallet. PuSS

on the road again

Idag har jag gått promenad med mamma ner till stan. Köpte lite grejer och sen åt vi lunch på thai-restaurangen. Mums de va gott! På vägen hem köpte vi även en kaka i ett konditori. hihi
Nu har jag precis slagit in (bokstavligt) och gjort klart (efter massa krångel...) en present till Caroline, som hon ska få på söndag. 16 år då ju woho, grattis i förskott! Hoppas hon blir glad, kan säga va det var efter hon öppnat det.
Imorgon tar jag tåget upp till Göteborg kl. 09.44(!). Där ska jag träffa en go Isabelle & två härliga stockholmare - Jennifer & Micaela, längesen man såg dem nu! Ett år sen nästan prick! Ska bli mysigt och himla trevligt!
Efter det ska jag vidare upp mot Uddevalla och träffa en Superduper Caroline. Få se vad i hittar på under helgen, you never know with us!

Ska bli skönt att krypa ner i sängen nu när jag packat det sista inför en weekend borta. Får skynda mig, klockan e mycket! bye


Jennifer & Isabell!



Carro & Jag!
Skit gammal bild , drf dålig kalité .. heh

hej

Newkid – Minns mig som en människa

är långt ifrån min hemtrakt, kallar detta hemma - ja känner mig inte hemma
ja känner inte dessa dudes, ja känner ba mig ensam
...  känslan av att bara va soldat å aldrig människa

har krav ja måste leva upp, och nya vänner ja måste prestera runt
försöker snacka deras snack men känner ba mig dum
å de känns som om ja lever i en bluff, har inga cash å sprätta
å tiden har försämrats, mycket har förändrats, mycket har ja offrat, många har ja lämnat
... pågrund av känslan av att bara va soldat å aldrig människa

marscherar ut i krig å jag, är bara en i deras armé
men om jag skulle dö idag, minns de då mig som en soldat eller människa?
som en soldat eller människa, de finns bara jag ingen replika..
minns mig som en människa

Livet är som en karusell - snurrar runt runt.
Du vet inte exakt när det stoppar, och när det stoppar.. hur mår du då?

hahahaha

Eftersom jag är sjuk har jag pluggat lite dessa dagar på lovet, bättre att göra någon nytta än att ligga och kolla på tv iaf. Jag har pluggat matte, procent. När man håller på med det så mycket blir man tamefanimej helt bäng i huvudet...
Det var en uppgift som det stod så här i:
Pioten sätter in 6000 kr på ett konto med 3% räntesats...blablabla.
Och jag fattar inte vad pioten är för något! Vad är det för begrepp - har i läst om det i nått annat kapitel eller vad?! Så sitter jag där och fattar ingenting tills jag inser att det är ett namn... haha!

Det får mig att tänka på en historia min gamla mattelärare berättade för oss på en mattelektion en gång:
- Jag känner några som gick en kvälls-mattekurs, de läste om tal och i ett avsnitt stod det om talpar. De fattade inte vad talpar var för något, men de fortsatte utan att tänka på det tills talparna dök upp hela tiden. Så de kom och frågade mig eftersom de visste jag var en mattelärare. Dem var jätte förvirrande tills jag förklarade för dem att talpar var tal-par.
Haha! Så jäkla kul, matte kan verkligen få en att bli koko...
Jag berättade detta för mamma och då berättade hon ännu en historia för mig, nästan ännu roligare hehe:
- Jag läste en gång en annons om en lägenhet som var tillsalu. Det stod att det var 83kvadratmeter i boyta.
Jag kunde inte fatta vad boyta var för något, jag läste det som "bojta". Det var jätte irriterande, jag fattade inte vad det var för fel på mig! Men efter ett tag insåg jag att det stod bo-yta. HAHA!


Ja, så fel man kan ha asså! Nu ska jag fortsätta med lille Pioten och hans räntor. Han ksk e pilot...?
Bye

RSS 2.0