Snööööö

Nu är vi äntligen framme!! Har använt ordet äntligen många gånger idag, - äntligen mat, äntligen kunde jag somna, äntligen snöö, äntligen framme. Men inte så konstigt när man åkt bil i 7 timmar - varit hungrig, trött, inte haft snö på hela julen och längtat efter att sträcka på sig ;)
Nu har vi anlänt till vår stuga, riktigt mysig! Skön säng, soffor, braskamin, bastu, fräsch dusch, och en liten bäck utanför på baksidan. Och såklart utsikt över backarna.
Mamma och pappa är och handlar och jag har precis packat upp och gjort mig hemmastadd, kollar på barnprogram och njuter av att vara ledig. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att hyra snowboard! Sen ska de åkas !!

 


med detta säger jag: sov sött

- Kan du lägga dig rakt?
- Nej... mina ben går inte att veckla ut.
- Är dom invecklade?

hahahahahahaha...!  Godnatt kära dagbok. MVH Josephine den store

PS: Kommer blogga helt och hållet från mobilen i en vecka nu - Sälen.
just so you know..

D.S

min fina hemmgjorda julklapp till syrran






it´s crazyy heeree omg!

Har precis kommit hem från Liz. Sov där inatt, igår chilla vi med lite folk, och kollade film. Mys!
Nu ska jag packa skidkläder och grejer, för imorgon blir det en lång bilfärd till Sälen - sedan är vi framme hos snön! Det första jag ska göra är att gå till skidhyrningen och hyra min coola snowboard, har ju ingen egen.. ;) Hehe.  Nu jävlar ska hä åkas! Hoppas bara inte jag bryter bena - två stycken har redan sagt åt mig: Bryt inga ben. Ska försöka hålla det!
Ha de bra, xx.

Liz sunshineeeee

 


Lockigt hår

Here's the pic

 


gosig tjock lurvig mys fluff mössa

Idag vaknade jag vid 11. Tog mig en springtur med Moa vid 12. Det va härligt, men riktigt jobbigt eftersom jag inte rört på fläsket sen i somras.. och nu har man ju ätit så man stupat. Julmat och choklad och bullar och kakor och köttbullar och ännu mer julmat och julmust och pepparkakor och drömmar... ojoj.
Efter springturen blev det att åka ner till stan och frissan! Tänkte lägga ut en bild men mobilen ville inte gå in på blogg.se, får bli nån annan gång. Hon lockade det, woho vilket lurv de blev. Påtal om lurv sitter jag här men min nya mössa på mig. Söt va!?

Nu ska jag äta middag, senare vidare till Liz - hyra film och sova där. Vi skulle kollat på bio - New Year´s Eve. Som verkar skit bra btw, jätte många kända skådespelare!! Men platserna var slut ;( dumma platser.... xx


Shopping

Var som sagt på väla idag. Det var huuuuur mycket folk som helst! Kö in till parkeringen, och långa köer i affärerna. Alla var verkligen där. Men det var inte så mycket rea trots allt... Fick köpa lite bullar som sockerkick, gott :)

Köpte det jag letade efter iaf:
Skidställ
Vantar
Mössa
Fleece
Svarta byxor
iphone skal + plast

skidställ & mössan

 

bullar

 

 


mysig dag

Idag vaknade jag cirka 11. Åt gröt som frukost idag med, sedan åkte morbror hem. Jag själv åkte till Liz en sväng klockan 15. Kom hem cirka 21. Vi tänkte kolla på bio - sherlock holmes. Men det blev inte så. Istället kolla på film på datan och hade det mysigt, haha. Riktigt skön dag, lugn och sansad. Med julmat och godis.
Nu har vi precis kollat igenom alla skidkläder och tjocktröjor i hela huset. Sälen på torsdag ju, inför en sådan resa behövs det en sådan check. Åker till halmstad/helsingborg imorgon och köper det jag behöver.


Hittade denna retro gamla mysiga tjocktröjan i pappas garderob, tyckte den va cool. Eller va säger ni?

 

 


JULAFTON I BILDER

frukost, mums

lunch i det soliga uterummet

Traditionen: Kalle Anka

vår coola tomte

dags för middag på vårt fina dukade bord

efterrätt


Julmat

Nu ska vi käkaaa julmat. Tomtemor har vart här och nu bloggar jag från min nya vän julklappen!!! Iphone 4s, mitt liv är fullbordat. Tack pappa!
Kmr bilder från dagen imon. xx

 


enda gången på året jag bäddar min säng


GOD JUL KÄRA VÄNNER

väla

Idag va det shoppingdags i helsingborg, på väla. Det är ombyggt och en massa nya affärer har anlänt! Men det är så himla många så man inte hittar.. Vi letade efter Mango precis innan vi skulle hem - jag skulle köpa ett par byxor jag hittat där tidigare. Men vi kunde verkligen inte hitta det!!! Vi kollade på hur många kartor som helts, men det va puts väck, spårlöst försvunnet, gone! Så det blev inga byxor :( får åka dit efter jul, mellandagsrean! woho!

Trots förvirrandet bland alla affärer blev det några inköp iaf:
Julklapp till mamma & pappa - Cervera & Carlings.
Ansikts lotion. Svart ögonskugga - The Body Shop
Bommulsrondeller och lite annat smått och gott - Kicks

Nu ska jag tvätta hela högen kläder som ligger här på golvet... alla mina kläder verkligen. I en hög.. på ett golv.
Sedan ska jag äta, för nu blev jag helt plötsligt super hungrig!

hejdå, och GODJUL!


gingerbread house! oh

såhär ser vårat papparkakshus hut iår!
haha la ner mycket tid på taket.. resten blev väl sisådär..


christmas tree and decorations

så här ser vår julgran ut iår!

dan före dan före doppardan

jullov IDAG då! woho. Skönt att veta att man inte har några läxor. Har det inte gått lite för långt när man sitter och kollar på tv och får tanken : "shit jag mst plugga, jag kommer efter.." när man är ledig? Jo. Jag började plocka upp min skolväska för att ta upp böcker att plugga när jag kom på att jag inte har någonting alls. I hela tre veckor!!

Slutade 11 idag. Åkte hem och sov.... sov.... sov.... Skönt va de. Klockan 17.00 åkte jag till stallet. Vi hade gymkhana, de va skoj! Red bäste Mumin :') Sen när jag kom hem, plocka vi fram julgranen och började pynta den! Det blev magiskt. Tog kort men hittar inte sladden, så kan inte ladda in bilderna... ni får se imorn typ.
Nu ska jag ta mig en varm dusch. Imorgon blir det julshopping i Helsingborg med Josse. Tåget går 09.15, så inte lång sovmorgon inte. Men de är värt det.

Hejdååå, xx


Moves like jagger.

vet ej vrf de blev denna bild, men. Mick jagger it is!

The Rolling Stones – Start Me Up


jul jul jul

ÄÄÄNTLIGEN har den sista lektionen år 2011 ägt rum, nu väntar bara en kort avslutning imorgon. Sedan kan man sova ut :')
Blir en vecka i sälen på jullovet också. Ska bli härligt :) Att få se lite vitt och få känna lite isande kyla. Det behövs denna årstid, annars blir det för mörkt.. och deprimerande.
Fick precis reda på att min kära morbror kommer över julafton, mysigt med lite mer sällskap än bara familjen! Nu kan jag knappt bärga mig inför lördag, wowoowowoowo! funderar på att öppna mitt paket jag fick igår.. är sugen på choklad ;) men nää, jag ska vänta och bli ännu mer sugen!


Nu ska jag till stan och julhandla lite smått. På fredag kanske det blir en tur till Väla också, shopping!
xx.

här är tomte och tomto

hahahaha

När jag loggar in på spotify för att sätta på min jullista, som jag döpt till -> den där högtiden då tomten kommer..
ser jag att namnet inte stämmer. Det står -> den där högtiden när lillebror gråter över att han inte fått tv:n, iphonen och PS3 som han önska.. Och jag blir värsta orolig bara: va? Har jag en lillebror? Och fattar ingenting. Men sen fattar jag att Carro (blixten :o) varit i farten, hahahaha. Fatta vad jag skratta!

Med detta säger jag godnatt efter en härlig tisdag med bara färdig gjorda läxor och med en lyckad musik-uppspelning på teatern!!
Fick en julklapp också! som jag vet vad det är i, dem misslyckades med inpackningen hehe! CHOCKLAAAAAAAAAD


gonatt! xx





spelning på teatern

Äntligen är jag färdig med alla prov och uppsatser!! Dör lite här av lycka. Så jääkla skönt att slippa plugga på 3 veckor! Kan andas igen! Nu är det bara 1 dag kvar i skolan, sedan avslutning på torsdag. Isn´t it lovely!? Idag gick "domarna" runt och kollade alla pyntade klassrum. Hoppas vi vinner! Vi hade ju trots allt en brasa! hehe. (som vi kopplat in i projektorn där fram via datorn) super mysigt :)
Nu ska jag ner till teatern i stan, där ska Musikpaketet från skolan spela för kommunsfullmäktige. Antar att det är för att vi ska visa upp oss. Vi ska även få middag. Trevligt trevligt!

bye.. xx!!!! :3

Bullhjälpen

Tjena! Kollade precis på tv4play på Svenska Hjältar. Och måste ju bara säga att Milla, en 9årig tjej som blev utsedd till Svenska Hjältars Förebild, var så himla cool. Verkligen en förebild!
Hon hade sett bilder på svältande barn i Afrika och blivit så arg för att ingen gör någonting - Det är stor svält där just nu, den största någonsin.. Och Milla ville verkligen hjälpa dem. Så hon startade Bullhjälpen. Hon säljer bullar för 10 kr styck och skänker allt till Afrika. Hon har flera medhjälpare runt om i hela Sverige som också säljer bullar. Mestadels barn, och jag tycker det är så fint! Det visar verkligen på att alla kan göra något för att göra världen till en bättre plats, alla kan bidra!
En tia kan rädda ett helt liv, och en tia är ingenting för oss - men jag tror ett liv är det. Så varför ska vi låta tiorna tynga plånboken när ett liv kan bli räddat istället? Nästa gång ni ser en bullhjälpare på stan - ta upp plånkan!
Milla har även en blogg, klicka in. Ni kan se hur ni kan bli bullhjälpare.

Jag och Carro vill göra något liknande, något som hjäper svältande barn och folk som behöver hjälp. Kanske ska vi börja med att bli en bullhjälpare? Sedan får vi se vart det leder. Berättar mer när vi smidit klart våra planer.

baka för afrika!


that you only hear the music when your heart begins to break



hatar att städa

Okej, idag gick jag upp lite tidigare. Måste hinna städa, för det hinner jag inte i veckan och vill gärna ha ett rent rum till julafton. Men varför är det så himla svårt att komma igång? Har suttit vid datorn i typ 1,5 h nu och bara tänk att jag städar. Åh. Fy för tekniska saker som tar över ens liv...

Imorse när jag vaknade och tittade ut, såg jag något vitt på marken och blev glad! Snön har äntligen anlänt. Dock inte mycket... men alltid nått! Igår gjorde vi ett pepparkakshus, bilder kommer senare när jag städat och lagt in dem i datorn. Fint fint.

Sedan måste jag pluga idag också, antagligen kommer det inte bli av,, men man vet ju aldrig. Om jag skriver det här känns det iaf som jag har försökt. Haha!

Nu ska jag höja volymen och komma igång med städandet! Gjorde en lista på spotify nyss, nu jävlar! Listan

älskar dem här haha!

hahaha bästa(roligaste) i idol!


bagges min på 3.13 , haha han e så go!

saknar sommarn, inte kul med vinter när snön ändå inte är här

 

Lovely summer. Idag blev det mörkt halv 4, solen gillar nog inte kyla och vinter..

 

Jag vaknade kl. 14.00.. behövde sova. Men behövde göra annat också. Aja, har pluggat lite matte iaf. Och nu ska jag plugga mer. Fast fattar ingenting. Jävla procent, statistik, felmarginal, svarsbortfall, skit. Vill ha algebra och funtioner, nått jag fattar.. Nästa kapitel är Sannolikhet.. #½"!#¤"%¤!

xx.


finally friday, it was about time...

Äntligen helg! Nu ska jag bara ta det luuuuuuuuugnt och ta ledigt från pluggandet! ... eller ja ... imon måste ja plugga matte. Men idag ska jag skita i allt, bara leva!

I skolan idag pyntade vi vårt hemklassrum, riktigt mysigt. Julmusik på högsta volym och nejlikor och apelsiner utspridda över skrivbordna.. ljuvlig doft. Och tomtar, glitter och lampor överallt. På måndag kommer vår gran också! woooho :)
Första lektionen var Musik och vi hade uppspel i aulan - det gick riktigt bra. Är nöjd! Var nervös såklart, satt och stressa upp mig innan för det var många som skulle spela innan mig. Men det gick utmärkt endå!


gó jul / TE11 <3
hehe




bye xoxoxoxoxoxo

mysterious penguin

intressant diskussion vi har.... really


its too cold outside for angels to fly

Har precis kommit hem från skolan och ätit en god middag. Juldanserna på idrotten imorse va ju lite.. speciella. Haha, men det va kul. Sista lektionen hade jag redovisning, och det gick as bra! Kändes iaf as bra! Får se vad hon säger :) Hoppas på ett A, men det gör väl alla hehe. Nu ska jag gå o spela gitarr i nån timma innan jag drar mig till båstad, behöver en stund i stallet! Imorgon har jag uppspel på musiken kl.09.00. Nervöös., men endå inte - ska bli kul också!

Får bli en liten "fin" låt såhär på torsdgaskvällen också


.xx

it smells like christmas

cosy


ta vara på livet peeps

Redovisningen idag gick jätte bra!! Vi var först ut och det satt som en smäck enligt mig :) Efter det var jag glá hela dagen, älskar att vara lycklig! Man ska verkligen ta vara på dem stunderna, dem kan försvinna så snabbt.
Lite galet egentigen att saker som påverkar en dåligt kan ta över så mycket när de väl dyker upp.. mer än vad bra saker gör. Därför ska man passa på att älska livet när man får tillfälle!

Vi fick en "liten julklapp" av vårt fadder företag idag efter redovisningen, så snällt! Det var en liten ljustake, passar bra såhär till jul. hehe. Efter skolan blev jag hämtad av snälla mamma och nu sitter jag här ännu en gång och äter ännu en clementin. Det blir som en tradition för mig att äta clementiner hela tiden vid den här årstiden. Det är ju bara då dem finns i affärerna! Men det kanske är bra, då har man något att sakna. Kanske därför det är så gott?!

Nu ska jag skriva klart min svenska uppsats, göra en powerPoint och öva på en redovisning till imorgon. Tema: Äventyr.
Vad är äventyr för er? Jag ska berätta om de första som besteg Mount Everest på 50-talet. Spännande att läsa om faktiskt :)

Imorgon på idrotten ska vi dansa "juldanser", hur man nu gör det. De enda juldanserna jag kan är Räven raskar över isen - alltså att springa runt en vacker prydd julgran. Så det kan bli spännande. Sedan ska vi simma sista timman. Är så taggad ;)

 

bye.. xx


slipsgirl

Uppfann en slips nyss!

Vad tycks ;) lite coolt endå!?
fast kanske inte....
Om ni tittar i bakgrunden ser ni inte alls var jag hittade den, så ingen idé att kika :)

tumbs up!

lucia

Vaknade kvart över 7 idag av att pappa kom upp och frågade mig om jag inte skulle iväg tidigt.. Då fick jag fart i benen!
Ska aldrig mer ställa mitt alarm med en lugn låt.. verkar inte som man vaknar mer "fridfullt" då, som var min idé. - man verkar inte vakna alls.
När jag kom till skolan bytade vi om till Lucia linné och sjöng upp inför uppträdandet, sedan klockan 8.00 tågade vi in med ljus i våra kronor! Det gick bra, glömde lite text här och där.. men det märktes nog inte allt för mycket ;) Det blir så när man bara övat en gång haha! Det är jobbigt att stå upp så länge, och dessutom hålla upp sin hand för att hålla i ljuset, i slutet ville jag bara springa därifrån.. Men som tur va rann det inget stearin ner på mina händer - så jag fick inget på mig, för då hade jag nog sprungit därifrån, bokstavligen! ;)

Efter lucia hade vi vanliga lektioner - kemi, TC-tid - matte - och gitarr för mig. På TC-tiden övade vi på projektredovisningen. Haha, det var kul! Men när jag inte fick styra powerpointen med den där klicksaken som bytar bild ... då va det inte lika kul längre :(

Nu har jag kommit hem och ätit. Ska plugga, och ikväll(sent eftersom jag har mkt plugg) blir det att krypa ner i sängen och kolla på David Guettas dokumentär. -> Klick Klick (ni mst va medlemmar på youtube för att kunna se, tror jag)

BYE!!!!

 



haha so true.

In bed 7.00: you close your eyes for five minutes - it´s 8.00
In school 12.00: you close your eyes for five minutes - it´s 12.01


HEJ

Idag va de kemiprov! oh my god. Tog lång tid innan jag ens fatta vad det stod på första frågan. Men sen flöt det på "rätt" bra.. kunde inte sista frågan dock. Det löd ungefär såhär: Silver oxideras när det kommer i kontakt med luft. Du erbjuder dig att putsa ...g silver och bestämmer dig för att lägga det i HCL (saltsyra). Det går tyvärr inte så bra, silvret får en vit beläggning. Vad hände och hur tänkte du?? använd dina kemiska kunskaper.
Eeeehhh. ja, om någon kan får de gärna lämna en kommentar här neranför ;)
På sista lektionen gjorde vi våran PowerPoint för projektredovisningen till imorgon, och ikv blir det att öva på den!
4 företags VD:ar, 2 teknikklasser och flera lärare ska ju lyssna, och man vill ju änna inte göra bort sig då? hehe.

Har precis kommit hem och ska snart äta, måste stryka mitt lucia linné också för imorgon klockan 7.30 ska jag vara i aulan i skolan - lucia firande!





Sankta lucia, ge mig en tia! Tian va trasig och lucian va knasig!












-

hon får nog inga julklappar i år


tredje advent mys

detta är roligare än att plugga kemi. Får se hur provet går imon ;)

hoppas ni haft en mysig söndag!

 


DEEP PURPLE

Igår var jag och kolla på Deep Purple! Det var mäktigt kan jag säga. Speciellt när de körde Smoke On The Water , hela pupliken stod upp och sjöng med och headbanga hahah! Men majoriteten var 40+, de var ju under deras ungdom som deep purple va poppis ;) Och ja, dem var gamla. 70 år kanske, men endå körde dem nonstop i 2h! Vilka gubbar va!
När man kollade på skärmen bredvid scenen kändes det som man kollade på en Tv på ett program, haha! Overkligt. Diggade gitarrsolona mest, och ni skulle sett vilket fart trummisen hade i armarna.. wow!

hela bandet + en orkester i bakgrunden. - dem hade med sig en sådan!

vocals

guitar solo

bass

en fiolist körde ett solo -så jävla coolt när man spelar "rock" med en fiol!
Ungefär som den här mannen - David Garrett

 



storm och vind och blåst

Då var det fredag igen! Blir en mysig hemmakväll idag, hehe. Idolfinal och allt ju, heja Amandaaa!
Imorse när jag cyklade till skolan blåste det så mycket att hjulet nästan böjde sig., var så jävla arg - jag var ju sen och mitt hår blåste upp till ett stort kråkbo. Inte det bästa sättet att starta sin morgon på...
Men(!) på vägen hem var det medvind. = Hahah! Hade gitarren på ryggen och vinden tog tag i den som vattnet tar tag i en propeller på en båt! swisch swisch! Flög runt som en jag vet inte vad, men kul var det. Ett bra sätt att sluta sin dag på!
I skolan övade vi på Lucia med musikprofilen, första lektionen. Jag kan inte låtarna, måste öva i helgen om jag inte vill stå och låtsas sjunga på tisdag.. Andra lektionen åkte jag och Team DIAB till... DIAB! (nähä). Vi träffade en kille där och han kollade igenom vårt arbete om dem. På onsdag blir det projektredovisning så vi ville vara säkra på att vi fått all fakta rätt - som vi inte hade, hehe. Tur att vi åkte dit. På vägen hem därifrån var jag lite olaglig, satt i bagaget i Josses moped bil. Kände mig som en hund och vi planerade att ifall polisen skulle komma, skulle jag bara skälla. Smart va?!

Nu ska jag kolla på tv och samla krafter inför den långa vandringen uppför.. trappan och in i mitt rum. Där ska jag dammsuga. SEN MÅSTE JAG SKRIVA PÅ MIN SVENSKA UPPSATS som hittills består av ... 0 ord. Yaaey. Längtar til efteråt.

Hejdå kära underbara bloggläsare. xx


hahahaha

Mamma satt och bläddrade på text-tv när detta kom upp. Seriöst?! hahaha.
Att dem ens lägger ner tid på sånt.. finns viktigare saker att stoppa.

 

asså guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud haahahh


if you never try you´ll never know

Det är kolsvart ute och jag sitter här inne i vårt mysiga vardagsrum och känner doften av nybakad (bakad?) knäck!!
Idag fick jag gå upp 7, första dagen denna veckan eftersom jag haft sovmorgonar. Lyxigt har´e vart! Har haft idrott, produktionteknik, matte, svenska idag.. börjar bli nervös inför Redovisningarna på onsdag och torsdag.. ;/

Ikväll tar jag mig en tur till stallet, och så ska jag plugga litegrann. Sitter också här med beslutsångest! Kan inte bestämma mig om jag ska hänga med till Madison imorgon kväll eller stanna hemma och chilla med idol och framför allt plugga... Kommer ju inte vara hemma på hela lördagen så kan inte plugga då - & har massor...! åhhhh

Lyssnar på coldplay, mysigt!

Coldplay – Now My Feet Won't Touch The Ground
Coldplay – Lost+ (with Jay-Z)
Coldplay – Fix You

omg... HAHA

(kolla förra inlägget innan du kollar denna filmen)

Asså jag kan inte sluta skratta!!

sophia grace and nicki minaj

Hahahah asså jag dör när jag ser den här videon!!!! Vilken talang och vilken energi en sån liten tjej kan ha!? Fattar inte!!! Helt sjukt ju. Och hon ääälskar verkligen Nicki Minaj, hahaha gaaalen!

(Här kan ni se den riktiga versionen som Nicki sjunger, då fattar ni verkligen hur svårt det är att sjunga den - prova själva!  Och tjejen klarar det ju galant!)

Kolla hela, i slutet sjunger dem mest, i början är hon mest galen och söt haha.


You told me about nowhere, well it sounds like someplace I'd like to go.

Hade sovmorgon imorse, wiii. Hann duscha, ha ansiktsmask, hårinpackning och äta god frukost - spaaaa?! hehe. Har sovmorgon imorgon också!! Lycka! Gitarren idag gick riktigt bra, börjar få in "tänkandet" nu. Och det är en och en halv vecka kvar till uppspelet, så det kommer nog gå bra! Vi har också blivit helt klara nästan med vårt projektarbete om DIAB, vi har bara lite finslip här och där kvar. Sedan powerpointen och redovisningen på onsdag nästa vecka. Det känns bra nu!! Förutom att jag har en hel uppsats kvar som jag ska hålla tal om till nästa torsdag + kemiprov... aja, det löser sig nog.
Kom hem halv 5 idag och började direkt att plugga, men det har gått rätt segt framåt om ni förstår vad jag menar ;)
Jag har också hunnit få in en till förlängningssladd i mitt rum, haha ja, det behövdes verkligen! - innan fick jag dra in och ut kontakter all the time. Trixade och frixade länge innan alla sladdar kom på plats, men nu är belysningen supermysig här inne i mitt lilla' rum!

Nu smakar min mun tvål, hade i min bettskena en stund och jag tvättade den imorse.. glömde nog skölja av den. BLÄÄÄÄ spyr nästan. :( Fast ska strax käka middag, det smakar nog godare. Sedan blir det mer plugg. xx

Blir en fin bild på sångaren från Modest Mouse och på en gitarrist från bandet i bakgrunden,
det är dem som jag lyssnar på just nu!
Modest Mouse – Dashboard


magisk klocka

woaaaaah, idag kom första snön! Fast inte så mycket, typ 1mm.. haha. När jag cykla hem blåste det, snöade och regna på samma gång, fy! Satte upp mina adventsstjärnor igår, lite sent kanske. Men nu är dem iaf uppe!
Imorse vaknade jag kvart över 8, och jag börjar 8.. så ni kan ju lista ut själva att jag kom sent. Sket helt och hållet i första lektionen - spanska. Inte så jätte bra med tanke på att jag kommer missa alla spanska lektioner på måndagar resten av denna terminen pga. musik extra lektioner. Men det får gå!
När jag kom hem somna jag i soffan, och nu är klockan jätte mycket, gillar inte tiden. Mitt största önskan är att få en magisk klocka som man kan stoppa tiden med, hade inte det varit typ as bra? tomten, finns du där ute vet du vad jag vill ha!

hejdå


julshow

Har man varit på Lagagården från klockan 13 till 20 idag, haft två shower på raken, - men med matpaus emellan som tur va! Det gick riktigt bra! Allt satt som en smäck enligt mig, och min familj tyckte det var jätte fint. å När vi inte sjöng stod vi och "gömde" oss i ett rum bakom publiken, och då kunde vi se alla de andra delarna av showen och de va jätte fint. Så antagligen var det som dem sa. :)
Nu ska jag städa mitt rum en aning.. det behövs... Sen ska jag soooooooova. Skola imorgon ju, inte så jätte taggad direkt. Snart är det iaf jullov, och även om inte marken är täckt med kall snö så fick jag lite mer julkänsla idag när mamma bakade och vi firande 2a advent med glögg&pepparkaka - och med en massa jullåtar såklart!

Kören & vi på osbeck, woho!

Teatereleverna, söta!

kakorna, mums!


genrep

Idag var det jobbigt att gå upp, kom hem cirka 2 igår och gick upp 8 idag! Imorse klockan halv 10 var jag på plats för genrepet med musikprofilen, vi sjöng igenom alla låtar och övade på hur vi skulle stå och allt det där. Ganska rörigt.. men mysigt faktiskt! Hoppas det sitter perfekt imorgon, vi har ett genrep då med så det känns iallafall bra. När vi hade sjungit ett tag kom alla små teater elever, gud va söta dem var! Hehe dem ska göra "teater" när vi sjunger - när vi sjunger om granar ska dem klä en julgran t.ex. Vi övade med dem och länge innan vi fick åka hem. - Kom hem klockan 17 och var hur hungrig som helts, hade bara ätit mackor och frukt på 8 timmar. Så när jag kom hem åt jag och tog det lite lugnt med en bra film :) Nu ska jag öva mer gitarr innan jag går och lägger mig, för imorgon blir det Julkonsert!


get out of my head and fall into my arms instead, cause..

One Direction – One Thing


fredag

Sitter här och äter en saftig clementin, kom precis hem från skolan och stan. Idag är det Nobelfest på Bahnof i Ängelholm för alla Osbeckselever! Ska åka klockan 8 med tåget, om 3 timmar alltså.. sedan klockan tio börjar det vanliga bahnof för hela allmänheten. Hehe, vi på Osbeck ska mingla och få "mingelmat" innan och så kommer ett band och spelar. Lite mysigt endå! Har köpt en klänning i stan precis, en fin grön en!
Idag i skolan hade dem "Nobel"prisutdelning, man har nämligen kunnat nominera elever i flera veckor nu till olika priser - Kemipriset, Fysikpriset, Ekonomipriset, Fredspriset, Osbeckpriset m.m - Och för er som tror att det gäller hur bra man är i ämnena, nope! Kemipriset gick till ett gulligt kärlekspar och ekonomipriset till den snålaste på skolan.

Imorgon ska jag upp tidigt för att var en lördag... ska vara på Lagagården runt 10.00 och där gäller genrep hela dagen med musiken. Undra hur pigg jag kommer vara.. Hehe!
Nu ska jag hoppa in i duschen. Bye

OCH vet ni vad, One Directions album är #1 i sverige nu! yeah. GRATTIS!

klänningen!
vet dock inte vad jag ska ha för skor till.. har inga.


PLUGG.

Japp japp, va på skolan halv 8 idag! Sedan klockan 8.00 hade jag idrott, vi körde nån rugby sak.. haha!
Sen i "verkstan" - vi var i datasalen - började vi med IronCad. Det är 3D ritningar typ, vi fick "leka" som min lärare kallade det och utforska det själva idag. Hehe jag gjorde en söt Robot. Synd att jag inte sparade den på mina dokument... gjorde fel... för då hade jag kunnat visa er hur gudomligt gullig den va! ;)

Jag har så sjukt mycket inlämningar och prov i skolan nu innan jul, och det är bara tre veckor kvar. Känns otroligt att man kan trycka in allt det på dessa veckorna!
Svenska - tre uppsatser (tema) + ett tal.
Engelska - läsa ut bok/recension.
Samhäll - Uppsats om ett land - ta reda på om det är demokrati/diktatur. Valde Marocko (h)
Kemi - Prov på allt som finns typ.
Teknik - Uppsats och projektredovisning

Sjukt.
Nu ska jag till Hemmeslöv RK, woho. xoxo


Styles Smiles



RSS 2.0